Bedrijfsjournalist & Copywriter 

Slechte teksten kosten je bakken met omzet. Kies voor woorden die verkopen en verhalen die impact maken.  Het resultaat? Meer conversie en een groter bereik. Ik begeleid je graag naar tekstueel succes.

Krachtige copywriting formule o.b.v. journalistiek

Aantrekkelijke pakketten voor zzp’ers & mkb’ers

Concreet resultaat door goed onderzoek

Als ondernemer zit je 

met een probleem

Je weet wel wat je wilt vertellen, maar je bent gewoon niet goed met tekst. Als ondernemer heb je namelijk wel wat beters te doen. Je bedrijf uitbouwen of je vak uitvoeren bijvoorbeeld.

Schrijven is voor veel mensen een vervelende taak. Vooral voor ondernemers. Ze schrijven wat ze denken, terwijl dit slecht leesbaar is. Met als consequentie? Klanten die afhaken. Lage conversies en ongelezen pagina’s.

Kies voor goede copy
Wat als je wel voor de juiste copywriting zou kiezen? Woorden zo scherp als krantenkoppen, die lezers motiveren om verder te lezen. Verhalen die zo lekker weglezen, dat bezoekers zich thuisvoelen op je website.

Hier kan ik je mee helpen. Als journalist deed ik niets anders dan onderzoeken, schrijven en de aandacht pakken. Dat wil ik ook voor jouw merk doen.

Journalistieke kwaliteit
Bedenken. Onderzoeken. Doorvragen. Dat is wat een goede journalist doet. En wat een copywriter ook hoort te doen. Toch gebeurt dit onvoldoende. Te vaak doen tekstschrijvers aannames over wat goed zou moeten werken voor jouw merk.

Resultaat? Standaard commerciële teksten zonder originaliteit. Een verhaal dat niet aanslaat bij jouw doelgroep.

Het is mijn doel om jouw verhaal wel goed op het digitale scherm te krijgen. Om met de juiste woorden jouw product te verkopen. Met goed onderzoek, de juiste vragen en correcte uitwerking zetten we jouw merk ijzersterk neer.

 

Copywriting

Krachtige teksten voor je website, folder of advertentie. Woorden hebben maar één doel: overtuigen. Om te abonneren, te verkopen of te bestellen. Goede copy is een waardevolle investering. 

Persberichten

Publiciteit levert je bekendheid op. Maar niet alles is nieuwswaardig voor een redactie. Met een goed geschreven persbericht bereiken we vakbladen en lokale media. 

Vacatureteksten

In een overvolle arbeidsmarkt moet jouw advertentie opvallen. Samen zorgen we voor een vacature die overtuigt en uitnodigt om te solliciteren. 

Artikelen

Net als een betrouwbare krant moet jouw merk kennis overdragen. Zo bouw je vertrouwen en autoriteit op. Regelmatig publiceren voor een groter bereik. Daar bereik je de menigte mee. 

Vertalingen

Van Nederlands naar Engels en andersom. Niet met Google Translate, maar aan de hand van een kwalitatieve herschrijving. Bereik internationaal je doelgroep.

Klantcases

We overtuigen jouw doelgroep met de woorden van je klanten. Een interview met jouw klant dat lekker wegleest. Draag je succes uit! 

Wat zeggen anderen?

“Aernout is iemand die direct tot de kern komt. Zijn doorgronde vragen laten zien dat hij oprechte interesse heeft. En dat proef je terug in zijn woorden. Hij laat jouw bedrijf eruit springen. Dat maakt dat Aernout dé persoon is die je zoekt als je ook maar iets wil doen met woorden.”

Jos Loock

Oprichter, Proces Bouwers

“Als je Aernout belt dan weet je dat het goed komt. Zijn doordachte stijl van ondervragen gecombineerd met zijn scherpzinnige schrijfstijl maakt hem een veelgevraagd copywriter. Voor ons schrijft hij webteksten, artikelen en klantcases. Ik raad Aernout aan bij iedereen, behalve mijn concurrenten.”

Maarten van Heugten

Mede-eigenaar , Interly

Ik heb het afgelopen jaar met veel plezier  samengewerkt met Aernout voor mijn bedrijf Shopaloca. Aernout weet met zijn creatieve geest razendsnel effectieve teksten te schrijven. Communicatief is hij onwijs sterk en hij denkt altijd in oplossingen. Aernout heeft verstand van communicatie en blinkt uit in zijn hands-on mentaliteit om het project tot een mooi resultaat te volbrengen. Een zeer gewaardeerde samenwerking.”

Rosa Starmans

Oprichter, Shopaloca

“Alle artikelen, website-teksten en overige content laten we schrijven door Aernout. Hij kan zich goed verplaatsen in de gedachte en visie van een bedrijf en hier de schrijfstijl op toepassen. Aernout weet ons verhaal en de spreektaal van Your Own Leader precies goed te communiceren. We gaan voor een langdurige samenwerking.”

Freek Diets

Eigenaar, Your Own Leader

“De samenwerking met Aernout ervaar ik als bijzonder prettig. Hij is innovatief en werkt enorm snel. Dit is fijn, want dat kan ik snel schakelen als dat nodig is. De bijdrage is enorm van waarde geweest bij het ontwikkelen van mijn werkboek met de juiste teksten die erbij passen. Dat is tenslotte de basis van het boek. Waarvoor mijn dank Aernout!”

Peter de Gruijl

Eigenaar, The Driven Club

“Samenwerken met Aernout is altijd plezierig. Hij levert razendsnel resultaat en is altijd bereidwillig om op strategisch niveau na te denken. Daarin gaat hij een stuk verder dan menig ander contentschrijver. Zijn teksten zijn bovendien vakkundig, passend bij het jargon van de klant casus en toegankelijk genoeg voor de lezer. Het is een bijzondere vaardigheid die de kracht vanuit journalistiek en SEO content combineert.”

Sebastiaan Smeenk

Eigenaar, Dusver

Over mij

Schrijven doe ik al zolang ik me kan herinneren. Het is letterlijk de vaardigheid waar ik het meest dankbaar voor ben. Goede copywriting is miljoenen waard. Binnen de marketing is het een element dat bedrijven maakt, of kraakt. Daarom is het mijn missie om jouw bedrijf te verkopen met woorden.

Sla de plank niet mis

Waarschijnlijk heb je nu nog steeds geen tijd en zin om te schrijven. Logisch want je hebt veel belangrijke zaken te doen. 
Laten we elkaar versterken, kies teksten van de bovenste plank. Ik help je graag.